به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان پیرانشهر
پلمپ یک کارگاه شیرینی پزی بعلت عدم رعایت شرایط بهداشتی
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان پیرانشهر؛ کارشناسان سلامت محیط و کار مرکز بهداشت، چهارشنبه ۸ فروردین ۱۴۰۳ در راستای اجرای برنامه های سلامت نوروزوی و طرح تشدید نظارت براماکن تهیه و توزیع، یک کارگاه شیرینی پزی را بدلیل عدم رعایت قوانین و مقررات بهداشتی، استفاده از مواد اولیه غیر مجاز و فاسد و عدم رعایت بهداشت فردی و محیطی پلمپ کردند.در همین رابطه مهندس امین عشایری ریاست مرکز بهداشت در گفتگو با روابط عمومی این شبکه گفت: در پی اجرای طرح تشدید نظارت بر اماکن و مراکز تهیه و توزیع و عرضه مواد غذایی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان با هوشیاری کارشناسان سلامت محیط و کار، به علت استفاده یکی از کارگاههای شیرینی پزی از مواد اولیه غیر مجاز و عدم رعایت بهداشت محیط کارگاه، این واحد تولیدی پلمپ و ۲۰۰ کیلوگرم مواد اولیه غیر بهداشتی کشف و ضبط شد. وی اظهار داشت: از ابتدای طرح سلامت نوروزی تا کنون ۴ امکنه پلمپ و برای ۳۰ امکنه تهیه و توزیع مواد غذایی، در بازدیدهای مشترک با بازرسان اداره تعزیرات حکومتی و اتاق اصناف، پرونده تعزیراتی بعلت عدم رعایت مسائل بهداشتی تشکیل داده شده است.